BNCL: deskundig advies bij oprichting

BNCL adviseert u bij de keuze van de juiste rechtsvorm van uw onderneming en schroomt niet om daarbij over de grenzen heen te kijken. Bij de oprichting van uw onderneming staat BNCL u bij met deskundig advies.

BNCL zorgt voor de oprichting van uw bv, nv, vereniging, stichting of commanditaire vennootschap. Daarbij ziet BNCL erop toe dat aan alle formaliteiten voor oprichting wordt voldaan. En richt u een vennootschap op? Dan regelt BNCL voor u de inschrijving in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Dit gaat altijd in overleg met uw accountant of belastingadviseur zodat kan worden voldaan aan alle eventuele fiscale eisen.

 

 

Beoordeling van overeenkomsten


Ook beoordeelt BNCL de overeenkomsten die samenhangen met de oprichting, zoals een managementovereenkomst en/of participatieovereenkomst. BNCL zorgt ervoor dat de statuten zoveel mogelijk afgestemd worden op deze overeenkomsten.

 

 

Wijzigen statuten


Voor het wijzigen van statuten kunt u ook bij BNCL terecht. Dit komt onder meer voor bij joint vertureovereenkomsten en participatieovereenkomsten. Maar ook om te voldoen aan recente wetgeving, of om daarvan te profiteren, kunt u uw statuten door BNCL laten wijzigen.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met BNCL.

 

 

BNCL, als u het voor uw onderneming goed geregeld wilt hebben

Nieuwsbrief aanmelder

Nieuwsbrief ontvangen?