Wessel Bosse, notaris.
Specialist in ondernemingsrecht

BNCL, Bosse Notaris Corporate Law, is het notariskantoor van mr. Wessel Bosse.
Als specialist in (internationaal) ondernemingsrecht, adviseert en begeleidt Wessel Bosse ondernemers. Van mkb tot de grote ondernemingen.

In Amsterdam Westpoort startte Wessel Bosse in 2010 zijn eigen notariskantoor. Daarvoor had hij jarenlang bij gerenommerde internationale advocaten- en notariskantoren gewerkt, zoals Nauta Dutilh, Van Doorne en Kennedy Van der Laan. De jarenlange specialisatie in internationaal ondernemingsrecht is nu bij BNCL beschikbaar tegen reële prijzen voor alle ondernemers.

Deskundig, persoonlijk en concurrerend

Als specialist in het ondernemingsrecht is Bosse de adviseur voor kleine en grote ondernemers. Met alle deskundigheid in huis van de grote, internationale notariskantoren. Maar met de persoonlijke aanpak en concurrerende tarieven van een klein kantoor.

 

Goed geregeld voor elke klant

Veel regels en wetgeving die van belang zijn voor een onderneming, zijn niet bij de ondernemer bekend. Bij Bosse daarentegen wel. Bosse zorgt ervoor dat het in uw onderneming goed is geregeld. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Aan alle mogelijkheden is gedacht, alle risico's kunnen in kaart worden gebracht en de juridische constructie van uw bedrijf, op maat gemaakt.

 

Wessel Bosse, dé specialist in ondernemingsrecht

Bosse houdt van uitdaging, van het meer ingewikkelde werk. Het goed uitzoeken van de regels, veranderende wetgeving en de gevolgen daarvan voor ondernemers. En natuurlijk het goed toepassen daarvan. Zorgen dat het voor de ondernemer goed geregeld is zodat hij optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die de (vernieuwde) wetgeving biedt.


Ingewikkelde materie in heldere taal

Behalve het goed uitzoeken en toepassen, kan Bosse de zaken helder uitleggen. De ingewikkelde materie vertaalt Bosse zo dat u weet waar u mee te maken heeft en wat de aangeboden oplossing voor u betekent. Maar ook het uitleggen van de nieuweste ontwikkelingen en de consequenties daarvan aan vakgenoten. Daarom geeft Bosse regelmatig cursussen en trainingen over het ondernemingsrecht, schrijft hij mee aan boeken en publiceert hij op dit gebied in vaktijdschriften en dagbladen. 


BNCL, als u het voor uw onderneming goed geregeld wilt hebben

 

 


 

 

Wessel Bosse - actief notaris voor de ondernemer

  • Universitair docent ondernemingsrecht in Leiden, 1997 - 1998
  • Secretaris van de Stichting tot Bevordering der Notariële Wetenschap
  • Medeauteur aan het KNB-pré-advies 'Statuten zonder bezwaar'
  • Schrijver van publicaties, onder andere in vaktijdschriften voor het notariaat en het Financieel Dagblad
  • Bestuurslid 'Stichting Zwerfjongeren Nederland'
  • Medeauteur 'Handboek Ondernemingsrecht'
  • Gewerkt bij Nautha Dutilh, Van Doorne en Kennedy Van der Laan

 

Wilt u weten wat Wessel Bosse nog meer heeft gedaan? Kijkt u dan eens op zijn LinkedIn-profiel. Of neem contact op om verder kennis te maken.

 

 


 

 

Wat doet Wessel Bosse nu?

>> schrijft een boek 'Flex BV; tekst en toelichting'

>> bereidt de cursus voor: 'Flex BV in 2012; moeten uw statuten gewijzigd worden?'

Nieuwsbrief aanmelder

Nieuwsbrief ontvangen?